NEKA VAM KIŠA NE POKVARI RASPOLOŽENJE Pogledajte trejlere filmova koji izlaze u februaru

Dobra vijest za filmoljupce. Novi filmovi izlaze u februaru. Donosimo vam 10 novih trejlera koji će vam predstojeće dane učiniti zanimljivijim. Ukoliko volite da pogledate dobar film, podrazumijeva se.

Arctic: Čovjek koji se nasukao na Arktik nakon avionske nesreće mora odlučiti hoće li ostati u relativnoj bezbjednosti svog improviziranog kampa ili se upustiti u smrtonosnu šetnju kroz nepoznato u nadi da će se izvući živ.

Burning: Film priča priču o tri osobe i tajanstvenom događaju koji doživljavaju. Jongsu naleti na starog prijatelja, Haemija, na honorarnom poslu koji radi. Haemi traži od Jongsua da se brine o njenoj mački dok ona ide na put u Afriku. Kad se vrati, Haemi upoznaje Jongsua s Benom, muškarcem kojeg je upoznala u Africi. Jednog dana, Ben i Haemi plaćaju Jongsu da im dođe u posjetu, a Ben otkriva svoje tajne interese Jongsuu.

Everybody knows: Film prati Lauru na njenim putovanjima iz Argentine u mali rodni grad u Španiji na vjenčanje njene sestre, gdje dovodi svoje dvoje djece. Usred radosnog okupljanja i proslave oteta je najstarija kćerka. U napornim danima koji slijede, otkrivaju se razne napetosti porodice i zajednice i duboko skrivene tajne.

What man want: Taraji P Henson glumi sportskog agenta koji uz čarobni napitak dobija moć da čita muške misli. Zvuči li to poznato? Još 2000. godine, Mel Gibson je glumio u Nensi Majers „Šta žene žele“, tako da je ovo „Šta muškarci žele“ rimejk filma iz 2000. godine.

America: Snažna 93-godišnja Meksikanka treba imati staratelja nakon što je njen sin nepravedno poslan u zatvor, tako da njena tri unuka koji se bave akrobacijama i oponašaju Elvisovisa kao ulični zabavljačim preuzimaju ovaj posao na sebe.

The Lego movie 2: Dugo očekivani nastavak hvaljenog filma ponovno ujedinjuje junake Briksburga u novu akcijsku avanturu kako bi spasili svoj voljeni grad. Prošlo je pet godina otkako su živjeli srećno i građani se sada suočavaju s ogromnom novom prijetnjom: LEGO DUPLO osvajačima iz svemira, koji uništavaju sve brže nego što se može obnoviti.

Alita: borbeni anđeo: Od vizionarskih redatelja Džejmsa Kamerona (AVATAR) i Roberta Rodrigueza (SIN CITY) dolazi ALITA: BATTLE ANGEL, epska avantura nade i osnaživanja. Kada se Alita (Rosa Salazar) probudi i shvati da ne zna ko je pomaže joj Ido, saosjećajan doktor koji shvata da je negdje u njoj – napuštenoj ljusci kiborga, srce i duša mlade žene s izvanrednom prošlošću. Dok Alita uči upravljati svojim novim životom i podmuklim ulicama željeznog grada, Ido je pokušava zaštititi od njene tajanstvene povijesti.

Fighting with my family: Borba sa mojom porodicom je komedija koja se bazira na nevjerovatnoj istinitoj priči super zvijezde koja je bavi hrvanjem. Rođena u hrvačkoj porodici, Pejdž i njen brat Zak su presrećni kada dobiju priliku da se bave hrvanjem. Ali kada samo Pejdž dobije mjesto u takmičarskom programu obuke, mora napustiti svoju porodicu i suočiti se sa ovim novim svijetom.

The Kid who Would be King: Aleks misli da je on još samo jedna osoba u masi, sve dok ne naiđe na mitski Mač u kamenu, Excalibur. Sada mora ujediniti svoje prijatelje i neprijatelje u grupu vitezova i zajedno s legendarnim čarobnjakom Merlinom, pobijediti zlu čarobnicu Morganu. Budući da je u pitanju sigurnost budućnost, Aleks mora postati veliki vođa što nikada prije nije ni sanjao.

https://youtu.be/Cg-h8TwQCgs

Capernaum: Film koji je nominovan za Oskar kao najbolji film na stranom jeziku. Capernaum je je zapanjujuće autentična drama o Zainu, 12-godišnjem libanskom dječaku koji mora preživjeti u sirotinjskim četvrtima Bejruta dok se brine o etiopskom djetetu. Ovo je težak film o podjeli između bogatih i siromašnih, između moćnih i užasno nemoćnih.

https://youtu.be/UrgWHfGEsbE
Exit mobile version